ZONNESCHERMEN

Wij bieden U een ruime keuzen aan zonneschermen aan. Welke oplossing U ook kiest, de voordelen en kwaliteitsgaranties (5jaar) van een Harol product krijgt U er gratis bij.

BX260
BX270
LUX 

TUCAN  

en nog vele andere ...

VERANDAZONWERING

Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur en lichtinval onder controle te houden. Zo voorkomt U een overhitte veranda na een warme zomerdag. Voor haast elk type veranda bieden wij een verandazonwering aan. 

VZ710
VZ720
VZ800 
VZ080


SCREENS

De Harol producten bieden heel wat troeven op het vlak van binnenklimaat, energiebesparing, esthetiek en comfort, en dat zonder ingrijpend kap- of breekwerk. Zo blijft het thuis of op kantoor heerlijk koel, ook tijdens de warmste zomerdagen.

SC700 
SC800 ZIP
SC900 ZIP Solar : zonne-energie                                                                     SC900 , SC910 en SC1000 : inbouw screens 


ROLLUIKEN 

Op zoek naar een mooie, stevige manier om de vensters van Uw woning of zaak af te sluiten? Harol-rolluiken zijn de ideale oplossing. Zonder uitzondering zijn ze sterk, gebruiksvriendelijk én hedendaags vormgegeven. 

VR150: voorzetrolluik 
VR150 Solar voorzetrolluik met zonne-energie
VR200: rolpoort
Inbouw en opbouwrolluiken 

BUITENLEVEN

Wat als U het hele jaar door van een zalig vakantiegevoel kan genieten? Deze reeks innovatieve terrasoplossingen scoort ongezien hoog op vlak van luxe en comfort. Lekker ontspannen, de frisse buitenlucht inademen en heerlijk tot rust komen. 

Patio : vouwdaken, maak een leefruimte van uw buitenruimte 

Lamellendaken : Kantel het weer naar jou moed 

SECTIONAALPOORTEN

U verlangt van een poort vooral dat ze veilig, functioneel en sterk is? Dan kan U blind kiezen voor een Veporol poort (All-port). Onze sectionaalpoorten staan bekend om hun doordachte robuustheid. Maar stevig gaat ook samen met esthetisch. Bovendien beschikken onze sectionaalpoorten (APO 100R en APO 100RS) over extra verstevigde railsystemen. De UV-bestendige vernislaag zorgt voor een jarenlange mooi gelakte sectionaalpoort.

APO 100RS : veren achteraan 

APO 100R : veren vooraan         

VLIEGENRAMEN EN VLIEGENDEUREN 

Onze fabrikant, HR vliegenramen en -deuren, is gespecialiseerd in het produceren van aluminium vliegenramen en -deuren op maat. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL en structuurlak kleuren en blinken uit in duurzaamheid en kwaliteit. 

Wij maken ook speciale vormen van vliegenramen zodat moeilijke oppervlakken, waar geen screen of verandazonwering kan geplaatst worden , toch kan voorzien worden van zonwering. 

vliegenramen

vliegendeuren 

schuifvliegenramen

plissés

SOMFY EXPERT

Als Somfy expert kan U bij ons terecht voor de aankoop en installatie van elk Somfy product. Wij vertellen U graag meer over de wereld van Somfy, te beginnen bij de motoren en te eindigen bij de slimme TaHoma box en camera's.