BUITENLEVEN

Harol Patio's

De Harol Patio, een innovatief vouwdaksysteem, maakt van uw tuin of terras een gezellige buitenruimte. Zijn belangrijkste troef : het vouwdak dat volledig open en dicht kan. Zo profiteert U van een maximale lichtinval.

Opties : dimbare ledverlichting (RGB), screens, verwarming, sensoren, glazen schuifwand, stopcontacten.

Patio Rialto/Nomo
Patio Evo/Fusion/Alu/Level
Phoenix Free
Phoenix Air

Harol lamellendaken 

Voor deze oplossing kiest U vrij een plaats rondom uw woning waar bescherming nodig is. U creĆ«ert een aangename en gezellige omgeving door zonlicht en luchtstroming te regelen naar wens. Zelfs bij regen en sneeuwval. 

Of u nu kiest voor een vast lamellendak of een wegschuivend lamellendak : u geniet het hele jaar door van uw terras, en dat jaren aan een stuk!

Opties : dimbare ledverlichting (RGB), screens, verwarming, sensoren, glazen schuifwand.

Vision/Opera
Brera

Harol pergola's

Wil je een knus plekje in je tuin? In tegenstelling tot de Patio daken rolt het doek volledig in de kast op. Zo behoud je jarenlange mooie en strakke doeken. Een perfecte beschutting tegen de zon.

Opties : dimbare verlichting, sensoren, verwarming

Duostore 
Versuz

Umbris

Een absoluut naadloos Belgisch product. Bescherm Uw terras tegen zon, regen, wind en sneeuw. Umbris heeft vele mogelijkheden: oversteek, houten wanden, screens, terugspringende palen, spots en ledstrips in de lamellen en kader en nog veel meer. Ook op een dak terras komt een Umbris volledig tot zijn recht ! Kortom de Umbris is een pareltje om te aanschouwen.

Wil je graag een Umbris Carport? Ook hier zijn schitterende uitwerkingen op maat mogelijk. Ingebouwde screens, ledspots, verwarming, uitgewerkte hoeken (schuintes),... Haast alles is mogelijk met de Umbris Carport.

Opties : dimbare ledverlichting, verwarming, screens, sensoren, houten schuifwanden, aluminium schuifwanden, houten vaste balkjes, speciale vormen, carports, uitgewerkte profielen voor waterafvoeren,...

Umbris lamellendak
Umbris carport

Pallazzo 

Het Pallazzo afdak. Een sterke aluminium constructie met polycarbonaat platen. Beschermt je tegen wind, zon, regen en sneeuw. Afwerking met screens mogelijk.

Opties : dimbare ledverlichting, screens, verwarming.