FOTOGALERIJ BUITENLEVEN

Harol Patio's (vouwdaken) 

De Harol Patio, een innovatief vouwdaksysteem, maakt van uw tuin of terras een gezellige buitenruimte. Zijn belangrijkste troef : het vouwdak dat volledig open en dicht kan. Zo profiteert U van een maximale lichtinval.

Opties : dimbare ledverlichting (RGB), screens, verwarming, sensoren.

Harol Opera (lamellendak)  

Voor deze oplossing kiest U vrij een plaats rondom uw woning waar bescherming nodig is. U creƫert een aangename en gezellige omgeving door zonlicht en luchtstroming te regelen naar wens. Zelfs bij regen en sneeuwval.

Opties : dimbare ledverlichting (RGB), screens, verwarming, sensoren.

Brera (wegschuivend lamellendak)

Brera is uniek in zijn soort omdat het dak volledig kan openschuiven.Zo bekomt u maximale lichtinval. Wil u liever meer schaduw? Bij het sluiten van het dak, kantelen de lamellen en wordt het zonlicht gefilterd. Op deze manier wordt een optimale luchtcirculatie gegarandeerd. Zo is het ook tijdens de zomermaanden aangenaam vertoeven onder een Brera lamellendak. 

Opties : Dimbare ledverlichting (RGB), verwarming, screens, sensoren.

Umbris 

Een absoluut naadloos Belgisch product. Bescherm Uw terras tegen zon, regen, wind en sneeuw. Umbris heeft vele mogelijkheden: oversteek, houten wanden, screens, terugspringende palen, spots en ledstrips in de lamellen en kader en nog veel meer. Ook op een dak terras komt een Umbris volledig tot zijn recht ! Kortom de Umbris is een pareltje om te aanschouwen.

Wil je graag een Umbris Carport? Ook hier zijn schitterende uitwerkingen op maat mogelijk. Ingebouwde screens, ledspots, verwarming, uitgewerkte hoeken (schuintes),... Haast alles is mogelijk met de Umbris Carport. 

Opties : dimbare ledverlichting, verwarming, screens, sensoren, houten schuifwanden, aluminium schuifwanden, houten vaste balkjes, speciale vormen, carports, uitgewerkte profielen voor waterafvoeren,...

Harol Versuz

In tegenstelling tot de Patio daken rolt het doek volledig in de kast op. Zo behoud je jarenlange mooie en strakke doeken. 

Opties : dimbare ledverlichting, sensoren